By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Project

Welkom in
Durbuy

Op zoek naar het ideale tweede verblijf of jouw nieuwe thuis in de Ardennen? Dan is een appartement of woning in Les Pierres de ideale match. Deze regio staat bekend om zijn adembenemende landschappen en unieke mix van natuur, cultuur en avontuur. Een plaats die, dankzij zijn ligging, de ideale locatie is voor wie aan de dagelijkse drukte wil ontsnappen. 

Thuiskomen in durbuy

Je eigen woning in de Ardennen

Project Les Pierres biedt keuze uit een grote waaier aan woongelegenheden, met een mix van indelingen en mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een cosy appartement of een ruime duplex. 

Onze appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers. Daarnaast hebben we ook duplex appartementen met 3 en 4 slaapkamers. In een volgende fase komen ook 18 woningen op de site. Je wagen veilig parkeren kan op één van de buitenstaanplaatsen of in een carport. Ook aan fietsers werd gedacht. Zo zijn er overdekte fietsstaanplaatsen beschikbaar. Daarnaast beschikt gebouw A over 6 extra kelderbergingen voor meer opslagruimte.

Deze verkaveling biedt niet alleen een diversiteit aan woningen, maar ook alle nodige faciliteiten om het ultieme wooncomfort te ervaren.

TroEven van jabit'o

DUURZAAMHEID IN HET HART

Bij Jabit'O geloven we in duurzaam en milieuvriendelijk wonen. Daarom zijn alle appartementen ontworpen volgens de nieuwste energienormen en maken ze gebruik van groene technologieën. U kunt met een gerust hart genieten van uw nieuwe woning, wetende dat u bijdraagt aan een groenere toekomst.

Jabit’O krijgt een duurzaam karakter dankzij het concept van ‘energy as a service’. De installatie van een geothermisch net maakt gebruik van de warmte die wordt gegenereerd door de aarde om het gebouw te verwarmen en te koelen. Het gebruik van geothermie kan leiden tot een lager E-peil, wat aangeeft hoe energiezuinig een gebouw is. Een lager E-peil resulteert doorgaans in een lagere energiefactuur. Bovendien kan het lage E-peil ook leiden tot een vrijstelling van onroerende voorheffing. De specifieke regels en vrijstellingen met betrekking tot onroerende voorheffing kunnen variëren. Als de voorwaarden voldoen is het mogelijk dat je gedurende de komende 3 jaar vrijstelling krijgt op de onroerende voorheffing.

BEPAAL ZELF DE AFWERKING

Jabit'O biedt niet alleen prachtige appartementen en een groene omgeving, maar ook een uitstekende inhouse klantenbegeleiding. Deze is ontworpen om klanten te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van hun appartement tot de afwerking en inrichting. Het team van Vesta staat altijd klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes, zodat hun nieuwe huis volledig aan hun verwachtingen voldoet.

Units

Ontdek de verschillende units

01 - Appartement B01

Appartement B01

Oppervlakte 79m², terras 11m². Prijs vanaf 275.000 euro excl. kosten.

Contacteer ons
02 - Appartement C02

Appartement C02

Oppervlakte 86m², terras 12m². Prijs vanaf 318.000 euro excl. kosten.

Contacteer ons
03 - Appartement B01

Appartement A06

Oppervlakte 122m², terras 10m². Prijs vanaf 415.000 euro excl. kosten.

Contacteer ons
Contact

Meer informatie?

Minerals situeert zich in de groene long van de Vlaamse Ardennen. Waardoor de natuur nooit veraf is in Minerals.

Zin om te wonen en tot rust te komen in de prachtige natuur van Durbuy? Klaar om de fiets- of wandelroutes uit te stippelen met jouw gezin?

Ontvang je graag meer informatie?
Laat hier je gegevens achter en wij contacteren jou!

We hebben je gegevens goed ontvangen.
We contacteren je zo snel mogelijk.
Wil je meer ontdekken over Les Pierres?
Download dan de brochure via deze link.
Download brochure
Oeps, er ging iets verkeerd. Probeer later nog eens.